سبحان دکور

طراحی داخلی ساختمان اداری


تحریریه معماری سبحان دکور


AIS، مرکز توسعه و عرصه آموزش، ساختمان اداری تازه ساخته شده در ناکارن راتاشیما، یک فضای کاری برای ۳۰۰۰ کارمند با مجموعه وسیعی از امکانات تفریحی، طراحی شده است. کانسپت اصلی طراحی قصد دارد با تقسیم کردن ساختمان به دو قسمت اصلی فضایی آرام در محل کارایجاد کند.

قسمت بزرگتر توسط مرکز تماس و قسمت آموزش با یک سالن شیشه ای شفاف در وسط آن اشغال می شود در حالی که قسمت کوچکتر برای ناحیه تفریحی طراحی شده است.

طراحی نما ساختمان اداریراه پله ساختمان اداری


آتریوم اصلی در وسط ساختمان به عنوان عنصری که به طور گسترده به عنوان تراس در خانه سنتی تایلندی به رسمیت شناخته می شود به کار رفته است تا عملکرد و افراد را به یکدیگر متصل کند و یا حتی یک فضای اضافی مشترک فراهم کند. کارمندان نه تنها هنگام استراحت بین ساعات کاری از این فضا بهره می برند، بلکه با یکدیگر تعامل می کنند.

شکل مخروطی ساختمان به تنظیم زاویه دیوارها که موجب کاهش سطح نفوذ گرما از خورشید در نمای ساختمان و در نتیجه کاهش گرمای کل ساختمان میشود، کمک می کند.

میز پذیرش


نمای شیشه ایطراحی نما ساختمان اداری

تحریریه معماری سبحان دکور

منبع : archdaily.com