سبحان دکور


تحریریه معماری سبحان دکور

شرکت طراح: Blitz
کارفرما: مایکروسافت
متراژ: ۳۰۵۰ متر مربع
سال: ۲۰۱۷
محل: سان‌فرانسیسکو
شرکت معماری و طراحی داخلی Blitz در سال ۲۰۱۷ پروژه‌ی طراحی سبحان دکور جدید مایکروسافت را برعهده داشته است. سبحان دکور جدید مایکروسافت در سان فرانسیسکو واقع شده است، در حقیقت مایکروسافت در طراحی این سبحان دکور چند گروه کاری خلاق را به کار گرفته است. شرکت طراح با مشارکت و نظرات کارمندان شرکت مایکروسافت یک محیط کار متعادل را طراحی کرده است. طراحان علاوه بر اینکه یک محیط کار پر انرژی و شاداب را برای تقویت حس همکاری کارکنان طراحی کرده‌اند به این نکته نیز توجه داشته‌اند که طراحی داخلی سبحان دکور باعث تمرکز و دقت کارکنان نیز بشود.



استفاده از رنگ‌های شاد، طرح و رنگ متنوع برای مبلمان، تصاویر گرافیکی جالب بر روی دیوارها از جمله نکات قابل توجه در طراحی این سبحان دکور کار هستند. علاوه بر این موارد، تزئینات چوبی سقف‌ها، طراحی کف‌پوش‌ها، چراغ‌ها و آویز‌های سقفی ویژگی‌هایی هستند که باعث می‌شوند این سبحان دکور کار طراحی خاص و منحصر به فرد داشته باشد. همراه سبحان دکور باشید..

در این سبحان دکور کار، قسمت پذیرش وجود ندارد؛ در قسمت ورودی به جای پیشخوان و پذیرش ، سالنی وجود دارد که بسیار شبیه به یک کافه رستوران طراحی شده است. این سالن بزرگ دو کاربرد کاملا مجزا دارد؛ هم به عنوان سالن غذاخوری کاربرد دارد و هم به عنوان سالنی مورد استفاده قرار می‌گیرد که برای برگزاری مراسم و جشن گرفتن رویدادهای مهم، همه کارکنان شرکت در آن دورهم جمع می‌شوند. در این سالن غذاخوری، یک پیشخوان و تعدادی چهارپایه برای نشستن وجود دارد. در یک سمت، قفسه‌ها و کابینت‌هایی به رنگ پیشخوان طراحی شده است. در سمت دیگر سالن، میزهای سفید چرخ‌دار و صندلی‌های کوچک به رنگ قهوه‌ای روشن چیده شده است. رنگ این صندلی‌ها متناسب با طراحی چوبی سقف انتخاب شده است.

در کنار دیوار یک مبل راحتی بزرگ قرار دارد، طرح و رنگ این مبل بسیار هوشمندانه انتخاب شده و با سایر اجزای دکوراسیون هماهنگی و تناسب دارد. طراحان از میز‌های چرخ‌دار برای این سالن استفاده کرده‌اند تا به راحتی امکان تغییر دکوراسیون و چیدمان میز و صندلی‌ها وجود داشته باشد. در کنار این سالن، یک سبحان دکور بزرگ برای برگزاری جلسات کاری و همچنین معرفی و عرضه‌ی محصولات جدید شرکت قرار دارد. برای این قسمت از سبحان دکور از دیوارهای شیشه‌ای متحرک (تا شونده) استفاده شده است؛ به این صورت که یکی از پنل‌ها ثابت بوده و به صورت در باز و بسته می‌شود اما بقیه‌ی دیوارهای شیشه‌ای به دلیل متحرک بودن و جمع شدن در یک سمت باعث ایجاد فضای بزرگ‌تر برای برگزاری جلسات و کنفرانس‌ها می‌شوند.



محل استراحت کارکنان، دقیقا در کنار سبحان دکور جلسات قرار دارد. این قسمت از سبحان دکور کار طراحی بسیار جالبی دارد. در این قسمت با استفاده از دیواره‌های چوبی کوتاه که به صورت گلدان‌های بزرگ طراحی شده‌اند، قسمت‌های مجزا شبیه به سبحان دکورک‌های کوچک ایجاد شده است. این قسمت از سبحان دکور برای ملاقات‌‌های غیر رسمی‌ و به عنوان محل استراحت کارکنان طراحی شده است. نزدیک سقف و بالای این سبحان دکورک‌های کوچک، یک ساختار چوبی شبیه به پرده کرکره طراحی شده است، البته طراحی چوبی سقف به یک سایبان نیز شباهت زیادی دارد.

نرده‌های چوبی که به شکل یک حصار طراحی شده‌اند و همچنین سایبان چوبی سقف به این سبحان دکور کار جلوه‌ی خاصی بخشیده است. این ساختارهای چوبی باعث می‌شوند که محل استراحت کارکنان تا حدی دنج و آرامش‌بخش به نظر برسد. این حصارهای چوبی نه تنها محل استراحت کارکنان را از سایر قسمت‌ها جدا می‌کند بلکه به صورت یک نورگیر هم کاربرد دارد زیرا باعث می‌شود تا نور طبیعی بیشتری وارد ساختمان شود به طوری که سبحان دکور جلسات که در نزدیکی محل استراحت کارکنان قرار دارد از نور طبیعی بی بهره نمی‌ماند. البته استفاده از دیوارهای شیشه‌ای نیز در پرنور شدن سبحان دکور جلسات بسیار تاثیرگذار است.

در قسمت دیگری از این سبحان دکور کار، یک میز بزرگ و تعدادی چهارپایه برای نشستن قرار دارد. در یک سمت میز یک تخته‌ی وایت برد بزرگ نصب شده است؛ این قسمت از سبحان دکور برای برگزاری جلسات کاری غیر رسمی مورد استفاده قرار می‌گیرد. وجود یک نمایشگر بزرگ روی دیوار، طراحی چوبی سقف، آویزهای سقفی، طراحی گرافیکی روی دیوار از دیگر ویژگی‌های این قسمت از سبحان دکور کار به شمار می‌آیند.

تحریریه معماری سبحان دکور

منبع : زومیت