سبحان دکور

طراحی استراحتگاه عشایری سریلانکا توسط استودیو طراحی bo reudler شده است. فرم نمایدن و منحصربه فرد این پروژه یادآور چادرهای عشایری است که توسط مردم بومی در مناطق استوایی مورد استفاده قرار می گیرد. حجمی تندیس وار با ظاهری تهاجمی که در حدفاصل سواحل دریا قرار گرفته است. این مجموعه منحصربه فرد بر روی لبه جنوبی پارک ملی یِلا سریلانکا واقع شده و در سال ۲۰۱۷ افتتاح گردید. این کمپ زیبا اولین مکانی است که عموم پس از ورود به پارک ملی با آن مواجه می شوند. معماری ارگانیک و انعطاف پذیر پروژه تعریف دوباره ای از یک فضای تفریحی و استراحتگاه را ارائه می دهد که از همه امکانات رفاهی و خدماتی برخوردار است. 
طراحی استراحتگاه عشایری
بر خلاف ظاهر عشایری ساختار، امکانات و عرصه های این مجموعه مدرن می باشد و به شکل مناسبی به جنگل و خط ساحلی متصل گردیده. فضاهایی که برای این مکان تعبیه شده شامل عرصه های سونا، رستوران مختص گیاه خواران، رستوران عمومی و فضای استراحت می باشد. کانسپت های محلی و سنتی بخش جدایی ناپذیر پروژه می باشند که با امکانات لوکس و مدرنی تلفیق شده است. اما مهم ترین ویژگی ساخت پروژه مشارکت های مردمی در ساخت و اجرای آن بود. با نظرسنجی استودیو طراحی bo reudler از مردم محلی، و ساخت مجموعه به کمک نیروهای بومی، این استراحتگاه جزء مکان های ۵ ستاره سریلانکا انتخاب شود. 
طراحی استراحتگاه عشایری
معماری مجموعه بر اساس فرم های موجود در طبیعت شکل گرفته است. این استراحت گاه مانند تخته سنگ های گرد و  عظیمی است که بر روی ساحل سقوط کرده اند. ویژگی ارگانیک مجموعه فقط در شکل ساختاری آن خلاصه نشده است. پوشش سقف و دیوارهای استراحتگاه به وسیله چوب بامبو بر روی سازه فلزی، تصویر ساختمان را شبیه کلبه های سنتی آسیای جنوب شرقی کرده است. دهانه های باز و سقف طاقدار یک حس قوی را در فضا ایجاد می کنند که مراجعه کننده در هنگام ورودی با فضایی محقر اما با ابهت روبرو می شود. 
طراحی استراحتگاه عشایری
طراحی استراحتگاه عشایری
طراحی استراحتگاه عشایری
طراحی استراحتگاه عشایری
طراحی استراحتگاه عشایری
طراحی استراحتگاه عشایری
طراحی استراحتگاه عشایری
تحریریه معماری سبحان دکور
منبع: esignboom.com