سبحان دکور

طراحی ویلای صخره ای


تحریریه معماری سبحان دکور

ایده اصلی طراحی ویلای تپه های Altea بر اساس موضوعی به نام جذب منظر طراحی شده است. بنابراین طراحی فرم ویلا مانند مخزنی است که از استخر شروع شده و سپس فرمی داینامیک به خود گرفته است. چهارچوب طراحی به نحوی است که ابتدا تایپوگرافی کوهستان را مدنظر قرار داده و سپس حفظ حریم خصوصی را مد نظر قرار داده تا کلیت کار به مجموعه ای پویا تبدیل کند. استخر ویلا مرزی مشخص برای تعیین فضای حریم شخصی در نظر گرفته شده که در ضلع اصلی ساختمان قرار دارد.
طراحی ویلای صخره ای
برای اینکه ساختمان به یکپارچگی کامل برسد، کالبد مجموعه عمیقاً در ریشه زمین و محیط واقع شده است. نمای پروژه پانوراما بوده و منظره کاملی از دریا را برای ساکنین فراهم می کند. طراحی سعی کرده که از حداکثر منظره موجود استفاده کند و خطوط پر پیچ و خم و رنگ سپید خانه مانعی برای بسط ویلا با طبیعت نشود. حتی محدودیت اجرایی بین عرصه های بیرونی و داخلی توسط نمای شیشه ای و سقف بلمد مجموعه رفع شده است. نورپردازی فضا هم از ویژگی های مثبت فضا به شمار می رود که در نمایش خطوط جسورانه  نمای ویلا تأثیر زیادی داشته است. 
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
طراحی ویلای صخره ای
تحریریه معماری سبحان دکور