سبحان دکور

ویلای مدرن

 

ویلایی مدرن میان بیابان توسون در آریزونا

ویلایی که با هدف زندگی شخصی و محافظت از کلکسیون نقاشی صاحب‎خانه، در بیابان توسون آریزونا، ساخته شده است، با استراتژی قرار دادن فضاهای اصلی زندگی در طبقه بالا و فضای گالری در همکف طراحی شده است.

حجم ساختمان به شکل جعبه‌ای درخشان در میان پوشش گیاهی بومی منطقه (کاکتوس)  دیده می‌شود. طبقه همکف به دلیل محافظت از پوشش گیاهی منطقه قسمت‎هایی از این جعبه خالی شده است و حجم کلی جعبه در قسمت‌هایی به شکل پر و خالی دیده می‎شود.

طبقه اول که محل نگهداری مجموعه نقاشی می‎باشد، با دیوارهای شیشه‌ای ضخیم کاور شده است و راه‎ ارتباطی طبقه همکف با طبقه اول از طریق راه‎پله‌ای در مرکز خانه در نظر گرفته شده است.  

ویلای مدرن ویلای مدرن ویلای مدرن ویلای مدرنویلای مدرن ویلای مدرن ویلای مدرن ویلای مدرن

تحریریه سبحان دکور

منبع: www.archline.ir

شرکت طراحی داخلی آوگون